• Ortho Onderweg

    Orthodontisten Onderweg Alphen a/d Rijn

Orthodontisten Onderweg Alphen a/d Rijn

"Omdat Orthodontisten Onderweg na 22 jaar uit zijn jasje was gegroeid en het tijd was voor vernieuwing, ben ik als praktijkhouder op zoek gegaan naar een nieuwe locatie in Alphen aan den Rijn. Na het vinden van een nieuw pand, het plannen maken voor de verbouwing en het zoeken naar een aannemer en installateur leek het mij verstandig om de bouwbegeleiding uit te besteden.

Op aanraden van een collega kwam ik in contact met S.F. Saint Frusquin uit Woudenberg. Voor de hele verbouwing was slechts 6 maanden uitgetrokken en dit is door de vasthoudendheid van Wilbert Koops ook gelukt. Het was prettig dat kleine beslissingen door Wilbert werden genomen, zodat er geen vertraging werd opgelopen en ik mij kon richten op mijn eigen werk. Daarnaast kent Wilbert de mogelijkheden en onmogelijkheden in de bouw en denkt hij goed mee. Ik ben nog altijd blij met Wilberts idee om een extra achterdeur in de containerruimte te plaatsen.

Ik heb Wilbert leren kennen als een betrouwbare adviseur, die vriendelijk en ook duidelijk communiceert. Hierdoor heeft hij de touwtjes stevig in handen. Achteraf had ik Wilbert veel eerder bij het proces moeten betrekken, zodat hij ook de onderhandelingen over de verbouwingskosten met de aannemer en installateur had kunnen voeren. Voor bouwbegeleiding kan ik Wilbert Koops dan ook van harte aanbevelen." 

Orthodontisten Onderweg Alphen a/d Rijn | De heer dr. Frank Ras, orthodontist

224